There's never enough time to do all the nothing you want - Bill Watterson

Feestzaal

Feestzaal Gezocht?  Ga je feesten? Plan je een trouw, jubileum, verjaardag of een verassingsfeest?  Klik hier voor een overzichtje van de verschillende feestzalen op de kaart gesitueerd.  

Welke feestzaal

feestzaalEen feestzaal bepaald de stijl van uw feest.  Natuurlijk wil je in een sfeervolle lokatie feesten. Reserveer uw feestzaal tijdig, wachttijden van 1 jaar zijn geen uitzondering. De prijzen van feestzalen lopen vaak nogal uiteen.

Maak duidelijke afspraken

  • Leg goed wat je wil en ga na of dit mogelijk is in de feestzaal die je kiest
  • Wat is het budget dat je wilt spenderen aan een feestzaal
  • Hoeveel gasten heb je, en hoeveel ruimte biedt de feestzaal waar je feest.
  • Heeft de feestzaal een kok of dien je zelf voor een kok of traiteur te zorgen.
  • Hou je genoeg ruimte over in de feestzaal voor een band en dansvloer....
  • Maak duidelijke afspraken ivm drank menu, tafelschikking, tafellinnen, bloemen en kaarsen. Ook uw feestzaal uitbater heeft hier soms nuttige suggesties, hij spreekt steeds uit ervaring
  • Denk ook even aan familieleden die behoorlijk wat kilometers moeten afleggen om aan de feestzaal te geraken. Een heel leuk idee is gezamenlijk vervoer zoals bv. de engelse bussen! Daarnaast kunt u ook eventueel omzien naar mogelijkheden voor overnachting in de onmiddellijke nabijheid van de feestzaal zodat iedereen probleemloos haar/zijn portie alcoholische versnaperingen kan nuttigen.
 

Unieke feestlocatie

feestlocatieEen unieke feestlocatie zoals een kasteel of auberge bv maakt uw huwelijk echt bijzonder. Ook voor al uw overige feesten kan een unieke feestlocatie TOP zijn. Personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, gezellige familiefeesten en recepties krijgen door de vele mogelijkheden van de locaties een geheel eigen karakter. Bedenk eens hoe geweldig het moet zijn om te trouwen op een unieke trouwlocatie als een kasteel. Al uw vrienden en familie zullen op deze prachtige, unieke trouwlocatie aanwezig zijn. Het kasteel is tijdens uw trouwen eventjes helemaal van u!  Geweldig toch!

Wijnhandel Tastevin