Life moves pretty fast. If you don't stop to look around once in a while you could miss it - Ferris Bueller's Day Off

Goochelaar

Leuk voor groot en klein

goochelaarWil je op je feest meer dan alleen eten en drinken? Wees origineel en nodig eens een goochelaar uit. Er wordt niet alleen voor de kinderen gegoocheld, maar er worden ook volwassenen bij betrokken. Zo is er animatie voor iedereen. Het kan een heuse familieshow worden.  
Sommige artiesten, tafelgoochelaars,  werken van tafel tot tafel en goochelen onder de neus van de toeschouwers in hun eigen handen. Een leuke en verrassende vorm van amusement voor u en uw gasten.

Klik hier voor een overzichtje van verschillende "goochelaars of clowns" op de kaart gesitueerd. 

Clown

clownEen clown is een alternatief voor een goochelaar en erg in trek bij kinderfeestjes. Door de komische en gekke uitstraling weet een clown meestal de kinderen op een perfecte wijze te entertainen. Wanneer een heuse show niet binnen het budget past kan de clown komen grimeren of ballonfiguren maken. Natuurlijk oogst hij onmiddellijk succes bij de kindjes. De clown maakt dan de mooiste figuurtjes met ballonnen en natuurlijk maakt hij soms nog een paar grapjes ook. In combinatie met grimage tovert de clown alle kindjes om tot een echt sprookjesfiguur.