Omdat God niet overal kon zijn , heeft hij mijn moedertje geschapen - Hermans V

Ballonvlucht

ballonvluchtEen ballonvlucht kan je in groep doen of helemaal alleen en is bedoeld voor jong en oud!  Hoogtevrees bestaat niet in een ballon! Wie niet echt overtuigd is wordt over het algemeen goed begeleid tijdens de ballonvlucht! Zelf rolstoelpatiënten of blinden kunnen meevaren met een ballonvlucht! Varen met een luchtballon is zalig! Het rustig worden gedragen door de warme lucht is een echte aanrader! Een ballonvlucht is een belevenis om nooit meer te vergeten!  Zoek hier een ballonvlucht in uw regio!

Kleding tijdens een ballonvlucht

In de mand heerst een aangename temperatuur en is het windstil tijdens een ballonvlucht.  Het voelt zelfs een ietsje warmer aan dan de temperatuur die gemeten wordt op de begane grond. Het koelt slechts 6.5°C af, tot op de eerste 1000 meter hoogte. Sportieve kledij en een paar goede schoenen zijn wel noodzakelijk. Indien de ballonvlucht ‘s morgens is, bij ochtenddauw,   zijn een paar laarzen interessant om natte voeten te vermijden in het soms lange gras.

Volgwagen bij een ballonvlucht

De ballon wordt meestal gevolgd door een volgwagen van het team ! Maar toch wordt er meestal gevraagd om een extra volgwagen te voorzien, bemand door familie of vrienden om na de landing gemakkelijk huiswaarts te kunnen keren. De volgers worden bovendien uitstekend begeleid. Zij worden rechtstreeks betrokken bij de ballonvlucht! Ook zij zullen een onvergetelijke ervaring beleven!

Prijzen van een ballonvlucht

De prijzen voor een ballonvlucht schommelen meestal rond de €150 voor een volwassenen. Kinder varen doorgaans goedkoper.