Write it on your heart that every day is the best day in the year - Ralph Waldo Emerson

Degustatie

Wijndegustatie

wijndegustatieKies je voor een wijndegustatie?  Wil je gezellig enkele lekkere wijnen proeven met familie, vrienden, klanten of collega's, begeleid door deskundige informatie? Wil je verschillende soorten wijnen proeven om zo je favoriete wijn, druif of wijnstreek te ontdekken? Dan ben jij de geknipte gastheer of gastvrouw om op een door jou gekozen datum een wijndegustatie bij jou thuis te organiseren! Een wijndegmet exclusieve wijnen zal door uw vrienden, klanten, collega's of zakenrelaties zeker op prijs gesteld worden!  Kijk hier voor een overzichtje van verschillende adressen voor degustaties op de kaart gesitueerd.

Wijnhandel-Tastevin Herentals

Chocoladedegustatie

chocoladedegustatieKies je voor een chocoladedegustatie?  Wil je een leuk en smakelijk dagje of avondje uit? Denk eens aan een chocoladedegustatie. Leuk om te doen met uw relaties, uw team of een vrijgezellenfeest. Een chocoladedegustatie kan vreemde smaakcombinaties combineren die echt verrassend kunnen zijn. Surf naar www.the chocolateline.be  of www.chocoladeshooter.be voor extra info.

Koffiedegustatie

koffieKies voor een koffiedegustatie. Geen enkele drank heeft zulke weldoende effecten op lichaam en geest als koffie.  Cafeïne verhoogt de helderheid en het concentratievermogen, stimuleert de creativiteit, streelt de zintuigen, roept sensaties en herinneringen op. Een koffiedegustatie is veel meer dan louter proeven. Het is het herkennen van bestanddelen en begrijpen van wat de koffie zijn specifiek aroma geeft. Een koffiedegustatie is leuk om te doen onder vrienden of vriendinnen.