Omdat God niet overal kon zijn , heeft hij mijn moedertje geschapen - Hermans V

Fotohokje huren

fotohokjeEen fotohokje is altijd leuk voor verjaardagsfeesten, communiefeesten, bedrijfs -en personeelsfeesten trouwfeesten...
Wanneer je een fotohokje huurt, kunnen gasten foto’s van zichzelf nemen in de feestzaal.  Trouwkoppels geven zo een leuke bedankingsfoto aan hun gasten. Deze instant geprinte foto kunnen ze ook sharen, mailen en direct meenemen vanop je huwelijksfeest in de feestzaal. De foto’s worden direct afgedrukt, zodat je gasten het aandenken meteen in handen hebben. Meestal worden nadien alle foto's digitaal doorgestuurd zodat de gastheer en gastvrouw ook alle foto's van hun gasten hebben. Gewoonlijk wordt er een ook medewerker meegestuurd wanneer je een fotohokje huurt. Hij of zij is zorgvuldig geselecteerd en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. 

Een fotohokje bestaat er ook nog in een kleinere variteit, de flitspaal.  Als een fotohokje niet past op uw event vanwege de afmetingen? Of wanneer u liever geen gesloten hokje heeft zodat ook grote groepen op de foto kunnen staan? Dan is de flitspaal ideaal.  Deze biedt immers de zelfde mogelijkheden als een fotohokje maar dan zonder het hokje. Door de snelle opstelling is deze optie trouwens meestal goedkoper. 

Klik hier voor een overzichtje van de verschillende adressen op de kaart gesitueerd.